Šogad „Orientējies Doles salā” rogainings notiks 5. maijā

Orientējies Doles salā 05.05.2019. rogaininga afiša

“Orientējies Doles salā” starta šāvienu šī gada rogaininga sacensībām dos 5. maijā! Divu un četru stundu distances, kā ierasts, sacensību dalībniekus vedīs pa visdažādākajām Doles salas vietām. Daudzveidīga un baudāma ainava, interesants distances plānojums, iespēja nejauši iziet cauri krūmu biezoknim, meklējot taisnāko ceļu, blakus lieliska kompānija, pozitīvām emocijām un sportiski aizvadīta diena – tas viss sagaidīs arī šajās rogaininga sacensībās.

Arī šogad sacensību centrs būs "Saulrietos", Doles salā, Salaspils novadā. No plkst. 11:00 - 12:45 dalībnieku ierašanās, atzīmēšanās sacensībām, starta pakas un kartes saņemšana. Šajā laikā komandas arī plāno savu distanci un stratēģiju. Savukārt sacensību starts ir paredzēts plkst. 13:00.

Piedalīties rogaininga sacensībās var jebkurš interesents, veidojot komandu 2 – 5 cilvēku sastāvā. Ņemot vērā bijušo un iespējamo ieinteresētību, piedalīties būs atļauts arī individuāli. Šīs ir sacensības, kurās tiek gaidīts ikviens dalībnieks, neatkarīgi no viņa profesionalitātes un pieredzes. Statistika rāda, ka “Orientējies Doles salā” daļai dalībnieku ir bijusi pati pirmā rogaininga pieredze.

Sacensību norises vietas ģeogrāfiskais novietojums tiešā Rīgas tuvumā, brīvā gaisotne un ainaviskā daba varētu būt labs iemesls sportiskai dienai, treniņam uz kādu nākamo pasākumu vai aktīvai laika pavadīšanai kopā ar ģimeni. Lai arī sanāk nedaudz pārklāties ar Ventspils nakts rogainingu, “Orientējies Doles salā” rogainings būs laba alternatīva tiem, kuri neplāno doties uz Ventspili. Ja informācija ir ticama, tad pirmdiena, 6.maijs ir brīvdiena, jo 4.maija svētki ierīt sestdienā - daudzi pēc sacensībām varēs atpūsties vairāk.

Sacensību nolikums, plašāka informācija un pieteikšanās sacensību mājas lapā www.ods.lv