Kā mūs atrast

2024.gada 8.jūnija "Orientējies Doles salā" Krēslas izaicinājuma rogaininga sacensību norises vieta (sacensību centrs) ir "Saulrieti", Doles sala, Salaspils novads.

Sacensību centrs atrodas aptuveni 12km no Salaspils, 14km no Ķekavas un 26 km no Rīgas pilsētu centriem.

Waze un Google navigācijās var meklēt: "Orientējies Doles salā" vai "Saulrieti, Salaspils pagasts" (Pārliecinaties vai mērķi norāda Doles salā).

GPS koordinātas Latitude: 56.87292 | Longitude: 24.20224

Nokļūšana ar privāto transportu

Ja dodaties pie mums ar savu privāto transportu, tad Jums ir jānokļūst līdz Rīgas HES (A5 autoceļš Salaspils - Babīte) un jānogriežas pa labi, ja braucat no Salaspils puses, vai pa kreisi, ja braucat no Ķekavas puses (norāde Dolesmuiža). Tālāk ir divi maršruti, pa kuriem nokļūt sacensību centrā:

• a) Taisnākais maršruts - (aptuveni 5km no Rīgas HES) pēc nogriešanās no A5 autoceļa, brauciet aptuveni 300 metrus un, vietā, kur galvenais ceļš aiziet pa kreisi uz Daugavas Muzeju, griežat pa labi (norāde Doles dārzs) un tālāk braucat tikai pa galveno ceļu. Pēc nedaudz vairāk kā 3,5 kilometriem būs T veida krustojums, kur jāgriežas pa labi. Turpinat braukt pa galveno ceļu, pēc aptuveni kilometra būsiet pie sacensību centra. Stāvlaukums būs marķēts.
  • b) Nedaudz garāks maršruts (~ 7km). pēc nogriešanās no A5 braucat pa galveno ceļu, sekojot norādēm "Daugavas muzejs". Pirms paša muzeja stāvlaukuma labajā pusē būs betona afišu stabs, griežaties pa labi. Braucat pa galveno ceļu nepilnus 4 kilometrus. līdz ieraudzīsiet sacensību centru un stāvlaukumu.

Automašīnu novietošanai būs paredzēta speciāla stāvvieta, kas atradīsies blakus sacensību centra teritorijai. Norīkotie palīgi parādīs Jums kur novietot savu spēkratu. Velo un moto transportu būs iespēja novietot sacensību centrā norādītajā vietā.

Nokļūšana ar sabiedrisko transportu

Uz Krēslas izaicinājuma rogainingu šāda opcija nav.